港澳連城抵唔抵(原來澳門Ctm 平好多)eprice 做野真係快手

貪佢港澳打電話唔洗打IDD, 只扣分鐘

Eprice 成日上來攞料

回覆 1# pauly2k2003

有無澳門人搵你? 這個不是一卡二號, 無澳門號碼

http://www.hkcsl.com/pdf/CSL_chi ... 05/20050511_CSL.pdf

上網就搵到11年前既pdf 唔知現在仲有無

「一卡多號」服務 附送 月費
一個基本 CSL 流動電
話號碼 +
一個香港流動電話號碼 或
一個澳門流動電話號碼

- HK$28

回覆 2# moslwc

主要係打出,
如果有人打入的話, 我會CUT佢 線, 然後再打番比佢

上網就搵到11年前既pdf 唔知現在仲有無

「一卡多號」服務 附送 月費
一個基本 CSL 流動電
話號碼 +
...
soseewong 發表於 2016-6-17 14:06

一卡多號仲有, 至於有冇澳門號碼就問hotline都未必答到你

回覆  moslwc

主要係打出,
如果有人打入的話, 我會CUT佢 線, 然後再打番比佢 ...
pauly2k2003 發表於 2016-6-17 15:13

以我理解﹐打入都唔緊要﹐因為都係扣香港分鐘的。

澳門而家周街都有csl auto connect 免費wifi, 上次飛行模式係街都用wifi上到網

回覆 6# peter_chan

csl 只有香港號碼, 如澳門打來, 人地當長途架

回覆  peter_chan

csl 只有香港號碼, 如澳門打來, 人地當長途架
pauly2k2003 發表於 2016-6-17 19:33

澳門打香港好平,香港打澳門好貴

澳門打香港好平,香港打澳門好貴
tyranid 發表於 2016-6-17 22:48

原來csl 港澳連城好唔抵
澳門Ctm 都有呢d plan, $168 巳包2gab data, 1200 分鐘
Csl 要係原有個plan 加138, 搵笨