請問大陸上網不用set野可上FB果D咭, 有乜好選擇?

(用途/需求)
每月去一兩天(廣東省), 數據100M左右夠, 不用電話!

現每月買張 誇境王 (開一個月100MB plan)
(鴨記$78) 近排好似貴左...
還有更佳選擇嗎?
(誇境王每次買 定增值低D?)

謝謝!

(用途/需求)
每月去一兩天(廣東省), 數據100M左右夠, 不 ...
vip4123 發表於 2016-6-23 14:15

中港數據快線/中港數據專線
有 90 日 1G ,120 日 1.2G 或 180 日 3G
90日 SSP 低見 $85 高見 $100

中移一咭兩號,中港數據200mb 30日

回覆 3# QAFHK

中移國內 只有 TD3G / TD4G, 手機支援至好買

(用途/需求)
每月去一兩天(廣東省), 數據100M左右夠, 不用電話!

每月買張 誇境王 (開一個月100MB plan)
(鴨記$78) 近排好似貴左...
還有更佳選擇嗎?
(誇境王每次買 定增值低D?)

謝謝!
vip4123 發表於 2016-6-23 14:15

跨境王增值35蚊+6蚊月費,咪可以再用100MB/月囉,唔使個個月買新咭,請支恃環保

C兄、佢有加強版。兩張有何分別?
此卡可玩一起沃領流量嗎?
謝謝回答。

跨境王增值35蚊+6蚊月費,咪可以再用100MB/月囉,唔使個個月買新咭,請支恃環保 ...
1號閒人 發表於 2016-6-27 14:22

張100蚊增值卷, 鴨記會否平過100 ?
(無就去7仔買算...)

如果自己識翻牆 (其實裝個APP就得).

東毛零月租. 有玩一起沃就每月開150MB免費.
冇玩你每月用100MB都係10大元.
一兩日的話開1G / 5元日plan.
有4G.. 冇得輸.

(PS 冇得實名)

如果真係要直上, 誇境王x2.

是否廣東聯通CARD ,( 冇得實名)