[操作疑難] 有通話分鐘儲值卡介紹??

-    最好可以用兩三個月
-    一個月1xxx - 2000分鐘以上
-    1-2GB internet data
-    3G / 4G
-    性價比高 (under 100HKD/month)

唔該師兄

-    最好可以用兩三個月
-    一個月1xxx - 2000分鐘以上
-    1-2GB internet data
-    3G / 4G
-    性 ...
hiatus 發表於 2016-7-8 01:31

咁樣即係叫人提供 HELLO卡啦, 4G $156/月, 送1000分鐘

不過我依然係個個口號:
......

hmm
156/月 比較貴
我諗緊啲方法係幾十蚊/月

HELLO卡唔係好平嘅咩??

$78/2G上網,加$60打2000分鐘,等於138元。但實際付出少過138

儲值卡係低用量先底架......
你2000分+2G

用雙卡機或者可以100以下

hmm
156/月 比較貴
我諗緊啲方法係幾十蚊/月

HELLO卡唔係好平嘅咩??
hiatus 發表於 2016-7-8 03:16

你要考慮用番月費計劃. 有個近磅的:
    CMHK 1GB FUP+2000mins ~$96
    https://1cm.hk.chinamobile.com/o ... detail.html?cid=982

【【移動42】4G服務計劃優惠 - 平均月費$96】推廣期由2016年6月21日至8月31日。

$78/2G上網,加$60打2000分鐘,等於138元。但實際付出少過138
SGEPC 發表於 2016-7-8 05:57

絕對正確重有600MB多添

hehe卡

如果有甘平靚正的卡一早冇人上台

SGEPC 發表於 2016-7-8 05:57

請問呢個方法點樣做??

你要考慮用番月費計劃. 有個近磅的:
    CMHK 1GB FUP+2000mins ~$96
...
timothychu 發表於 2016-7-8 12:24

呢個係咪會畀你用4g網絡??
因為唔知道佢嘅3g係唔係仲用緊 PCCW

如果有甘平靚正的卡一早冇人上台
hookcele 發表於 2016-7-8 15:33

我年幾前用緊張 12GB, 3個月CSL,15,000分鐘本地通話 ~~~2xx HKD, 可能而家冇咗喇