用緊聰明台發現越用越慢, 睇便越嚟越慢load youtube要等。。

用緊聰明台發現越用越慢, 睇便越嚟越慢load youtube要等volte時有時無. 用 lg v10
我仲有一個半月約, 打去查詢續約收費,要加40元 ,我已經辦理轉台手續, 請問你哋有沒有同感.
明明有啲地方收到4g但過後就變左2g打去查詢話發射站租約期滿, 我上次買了新手機,我戶口用了三年有多,去換智能卡都要需要收50元, 仲有我舊同事用了十年,門市都照收50,這間公司簡直孤寒到爆, 好彩我同事及佢妻子沒有合約. 佢哋即時兩個一齊轉台走,old 3G 384K New 4G 800K.我就將會8月尾轉走了。

後尾我選擇了國家網絡, 比現時月費加了16蚊, 但多了一gb數據, 數據可用於中國台灣澳門及香港, 網速好多時都快過聰明台, 我相信十月份會有改善, 起碼一年有一次更換智能卡的機會,同埋門市部有得坐,及笑容好好多。

好快會有打手入黎話你會後悔

感覺似植入式廣告

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# 留白兄
我係會後悔,後悔轉得太慢應該早啲轉台走。

回覆 3# se126

我就係見得太多數碼通打手所以有感而發。

windows xp ......

回覆 6# anthonytamhk

冇計 公司電腦, 今天要返工..

先旨聲明,我戶口已經註冊13年, 這是全屬本人用家感覺, 我絕對沒有收取兩家茶禮, 如果你哋覺得為打手我冇任何說話可以講, 我出示圖片只不過奉行有圖有真相, 不會吹水唔抹嘴., 如有需要歡迎投訴.

用緊聰明台發現越用越慢, 睇便越嚟越慢load youtube要等volte時有時無. 用 lg v10
我仲有一個半月約, 打去 ...
悲歌之王 發表於 2016-7-10 07:57
8月尾從數碼通轉用中國移動香港,為什麼現在可以用?

如果數記仲唔做返啲留客措施,相信將來死得更慘
一間只識用大量X手响網上亂吹亂推的公司......利申-自己用咗數記好多年,最後頂唔順去咗一二三