想請問有無師兄用緊中國移動香港 2G 話音通話 Plan?

而家簽12個月合約有優惠月費, 想請問12個月合約後 續約有無留客優惠月費? Or 會加價唔留客?

謝謝!

簽12個月合約有優惠月費...即係幾$?

簽12個月合約有優惠月費...即係幾$?
FT907 發表於 2016-7-12 17:11

for your reference:

話音通話服務計劃
https://www.hk.chinamobile.com/t ... ice_Plan/index.html

我睇返屋企人上年簽0個份約,
12個月合約後,會跟返你依家份約自動續一年

我睇返屋企人上年簽0個份約,
12個月合約後,會跟返你依家份約自動續一年 ...
alpacamak 發表於 2016-7-12 20:10

請問 alpacamak:

自動續約後, 每月$18 港鐵、隧道、流動電話服務牌照及行政費都會一齊豁免???

謝謝!

回覆 5# bbaeric

睇返我屋企人個例子就係~

而家簽12個月合約有優惠月費, 想請問12個月合約後 續 ...
bbaeric 發表於 2016-7-12 16:17

之前係有用$35平plan,第12個月通常會照返之前個價續多年。
你也可以選擇cut或轉台。

之前係有用$35平plan,第12個月通常會照返之前個價續多年。
你也可以選擇cut或轉台。 ...
dolbysnoopy 發表於 2016-7-12 20:22

$38 plan都無左~
依家最平都$41

$35 plan 屋企人用咗幾年  cmhk  通常開頭果個價 之後續都係果個價 我自己用$188 5g 已續兩次同價