[操作疑難] 1010就到期, 續約出iphone 6s plus劏機有冇數?

小弟本身2014年出iphone 6 -  6 GB plan,  搵緊 corp plan offer,
佢話如簽3 SIMS family plan 可以攞部iphone 6s plus 64GB走
$667-$60回贈+$18= $625/6GB 續約送多5GB, 免增埴服務, 免預繳
小弟唔想格到盡玩低價3G+4G儲值咭
咁劏部iphone 出去有$6000左右, 除開都係$375/11GB - 3 sims (只有我同太太用, 所以足夠)

請問大家呢個plan 有冇伏呢?打得太長, 請指教, 謝!

19/7 update: 最後出咗呢個plan. $625/11gb 4 sims plan 送500 wellcome voucher, belkin express dock charger.
部機原封放咗6300. 除返$342/month

回覆 1# kevin77

現時手機回收不好景,部機這個價位可能放唔出,原因iphone 7 可能今年10 月㑹出。你有冇問唔要機續約package 怎樣?可以先續約到iphone 7 出upgrade plan 要機可能較佳。將7 仔自用或賣出都較要6s 好。

小弟本身2014年出iphone 6 -  6 GB plan,  搵緊 corp plan offer,
佢話如簽3 SIMS family plan 可以攞部ip ...
kevin77 發表於 2016-7-16 00:31

375兩個人用唔伏,快去劏啦

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

Ok喎,

嘩, 1010有咁抵? 咩公司先有呢個OFFER??

我之前個1010 CORP PLAN係咁:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=44&tid=2233926

1010有咁既價錢絕對無伏

佢話如簽3 SIMS family plan 可以攞部ip ...
kevin77 發表於 2016-7-16 00:31

仲有惠康coupon送

回覆  kevin77

現時手機回收不好景,部機這個價位可能放唔出,原因iphone 7 可能今年10 月㑹出。你 ...
win168 發表於 2016-7-17 07:49

問過出機SALES話係最抵, 如劏機, , 有收機佬開 6s plus 64GB 有大約$6200, 但就係唔知收機情況(會唔會到時反口唔收或壓價, 所以仲度緊....

嘩, 1010有咁抵? 咩公司先有呢個OFFER??

我之前個1010 CORP PLAN係咁:

1010有咁既價錢絕對無伏 ...
edenli 發表於 2016-7-17 20:07

其實同師兄之所Post既$667 plan價錢一樣, 只不過由個人plan續約corp plan(冇增值服務), 佢話有咭片就得....

其實同師兄之所Post既$667 plan價錢一樣, 只不過由個人plan續約corp plan(冇增值服務), 佢話有咭片就得.. ...
kevin77 發表於 2016-7-18 11:30

我果時個plan無送iphone 6s+, 又無送5gb, 依家抵玩好多
圍番1張sim, $125/月, 3.6GB
可惜我已經join左垃圾3台 $148/月, 5GB FUP

劏機記得問sales可否唔開封,開了實比人壓價。我上次在3出家庭plan,講明唔開封我才join。