[成日周圍去]而家wifi蛋租又得,買又得,租定買好?

我係成日周圍去嘅(自己旅行+公幹) 成日租蛋要拎蛋又要還蛋都幾煩
買粒蛋好冇呢?都唔算平

機場拎蛋還蛋都嫌煩
不過長遠計確實係自己買蛋+逐次買SIM會平啲

機場拎蛋還蛋都嫌煩
不過長遠計確實係自己買蛋+逐次買SIM會平啲
yjfoeg 發表於 2016-7-18 17:31

睇下邊度la.... 前排去日本租蛋平過買sim card sosad

睇下邊度la.... 前排去日本租蛋平過買sim card sosad
luksam 發表於 2016-7-18 17:46

除非你去少過五日而WiFi做到十幾蚊一日
否則SIM卡一定平啲

租蛋人的心態多多少少係如果當地上唔到網可以返來找租蛋公司悔氣

自己去鴨記買卡,set 錯 / 唔識 set 冇得搵人賴,唔通返去搵火爆哥嘈交咩

via HKEPC Reader for Android

租蛋人的心態多多少少係如果當地上唔到網可以返來找租蛋公司悔氣

自己去鴨記買卡,set 錯 / 唔識 set 冇得 ...
c14101 發表於 2016-7-18 18:32

所有hkecp嘅真男人,一定會自備双蛋,再支鴨記買卡自用!唔會用人D蛋

除非你去少過五日而WiFi做到十幾蚊一日
否則SIM卡一定平啲
yjfoeg 發表於 2016-7-18 18:28

唔係wor~~ 去8日$ 80 ~ 平過7/8日卡

唔係wor~~ 去8日$ 80 ~ 平過7/8日卡
luksam 發表於 2016-7-18 22:56

8日卡80蚊絕對買到有找

8日卡80蚊絕對買到有找
yjfoeg 發表於 2016-7-18 23:16

係買到65-80都有 ,但一來要交通費,二來過左幾多就限速....或者得1-2gb ... (日本計)

邊度有蛋蛋買呀?