[操作疑難] 有冇人收到聯通短訊.. 入100送200?

佢淨係send去我最多錢果張卡, 明係陰你用唔晒. (已實名)
唔同卡又唔可以過錢.. 但又好似好吸引.. 唉..

佢淨係send去我最多錢果張卡, 明係陰你用唔晒. (已實名)
唔同卡又唔可以過錢.. 但又好似好吸引.. 唉.. ...
mcdull 發表於 2016-7-21 11:02

無播
最多錢果卡有成四百,仲有二百回贈

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

入100送200.....都唔吸引

半年前,入300送手機吸引大d

wongfire 發表於 2016-7-21 15:19

宜家冇啦咩?
不過我啲0月租都唔點用,入黎冇乜用

我就係呢張卡呢左部紅X椒啦.. 但其實冇乜用.
入左300入去, 知前100送100我又入左100..  而家仲狼話送200.

可以不理了, 佢後面原來括住 "限當月使用"

我舊年都收過充100送300添!不過送嗰D錢分幾個月入數,而且只可以喺大陸打大陸電話,只限當月使用,過月清零

via HKEPC Reader for Android

重點"限當月使用、過月清零"

老實講
咸魚青菜各有所愛
如果呢200蚊不限用途(數據+電話都用得)既
咁我寧願要$200
衰極都夠我出省外用半年3GB(省內$5 1GB)

可以不理了, 佢後面原來括住 "限當月使用"
mcdull 發表於 2016-7-21 17:07

有無限做乜先
無限既買3GB 200蚊 全國半年包算數