[操作疑難] 求救,睇完哂都唔明,用緊Pccw 10gb 就到期,轉邊張卡好?

小弟用緊Pccw 10gb 4g 無限分鐘,每月160(前員工plan)
8月中到期,想問轉邊張卡好,10gb我每月都用到好盡,睇過師兄話hello卡但好似話要過冷河?
求師兄教學~~~

你講下你睇完過咩卡

via HKEPC Reader for Android

每月用成 10G 數據,Hello 卡肯定唔啱你。乖乖地搵 CS King 續約好過

你講下你睇完過咩卡

iamphysics 發表於 2016-7-27 13:06

睇過hello 卡但好始data 好少
個龍華卡唔敢用,驚執粒

每月用成 10G 數據,Hello 卡肯定唔啱你。乖乖地搵 CS King 續約好過
wukw 發表於 2016-7-27 13:13

ohhh.....聯通好唔好?有學生plan好似幾吸引

睇過hello 卡但好始data 好少
個龍華卡唔敢用,驚執粒
micemkboy 發表於 2016-7-27 14:10

你睇呢兩張都唔係高用量卡 搵清楚先啦 同埋講清楚要唔要分鐘keep唔keep number怕唔怕換卡麻煩先啦

你睇呢兩張都唔係高用量卡  搵清楚先啦 同埋講清楚要唔要分鐘keep唔keep number怕唔怕換卡麻煩先啦 ...
iamphysics 發表於 2016-7-27 14:27

收到!!!
要分鐘太既1000度,要keep number過台~超怕麻煩換卡!

收到!!!
要分鐘太既1000度,要keep number過台~超怕麻煩換卡!
micemkboy 發表於 2016-7-27 14:29

上台算把 10gb + 1000分鐘 又要唔換卡 無乜咭啱你

上台算把 10gb + 1000分鐘 又要唔換卡 無乜咭啱你

ononvsloklok 發表於 2016-7-27 14:52

正解

ononvsloklok 發表於 2016-7-27 14:52

唔該哂師兄們~~