[操作疑難] 請教 買wifi蛋

各位街坊扶老 叔伯兄弟只妺    請問D隻Wifi蛋買唔得過 型號 中沃 WZ31OE 但產品描述果道話中國移動LTE TDD : B40/B41 頻段 , 即系香港用唔用島呢 !     https://world.tmall.com/item/412 ... p;skuId=80714033695

各位街坊扶老 叔伯兄弟    請問D隻Wifi蛋買唔得過 型號 中沃 WZ31OE 但產品描述果道話中國移動LTE TDD : B4 ...
xx30624700 發表於 2016-8-1 23:08

最勁個D你無叫人啊.................................................................... C 姐, C妹 ,

各位街坊扶老 叔伯兄弟只妺    請問D隻Wifi蛋買唔得過 型號 中沃 WZ31OE 但產品描述果道話中國移動LTE TDD  ...
xx30624700 發表於 2016-8-1 23:08

要買800果隻六毛
其他就唔好諗

ps,點解唔買紫米蛋

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

TDD-LTE B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz

中國移動香港是香港唯一一家已正式開放使用「雙模三頻」4G網絡的電訊商。「雙模三頻」是指FDD-LTE 2600MHz和1800MHz、TD-LTE 2300MHz

TDD-LTE B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz

中國移動香港是香港唯一一家已正式開放使用「雙模三頻」4G網絡的 ...
longli 發表於 2016-8-2 10:15

B40 是 2300
B41 才是 2555-2655 ( B41 有分上下, 中間係 B38 )

http://zhidao.baidu.com/question/1893678257238435660.html

買佢Dualsim 5200mA哥隻
2500mA好快無電