用緊CSL如果轉去CMHK會唔會超級後悔?

用開4G全速,室內會唔會很差?
通話方面如何?
主要原因:想用中港DATA

買張儲值卡試下先

用開4G全速,室內會唔會很差?
通話方面如何?
主要原因:想用中港DATA
cho726 發表於 2016-8-7 20:06

如果係地鐵用多就真係咪搞,地面我就覺得ok

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

地鐵我好少搭,係怕室內上唔到網,例如商場,餐廳

買張儲值卡試下先 x 2

唔好人話好就去轉.
每個網都有收唔好既地方. 因為地區唔同. 所以人人不同.
自己買張儲值卡試真d先好決定. 信錯要涯2年好慘架

室內真係麻麻

用緊CMHK嘅我就想轉CSL

用緊CMHK嘅我就想轉CSL
hehan17 發表於 2016-8-7 22:27

我都係,想轉返csl,但約仲有排

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

如果係地鐵用多就真係咪搞,地面我就覺得ok

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone ...
wokin 發表於 2016-8-7 20:21

Agree.. 4 years experience with CMHK.
They have more customer now, so basically during RUSH hour it is not usable..

Agree.. 4 years experience with CMHK.
They have more customer now, so basically during RUSH hour i ...
moliuk 發表於 2016-8-8 00:08

而家唯一寄望係佢今年內開放2100 4G, 1800加到10MHz同加強2600可以使係地鐵既體驗改善,如果仲係好似而家咁真係唔駛任何考慮

而家好多人話地鐵共用天線,咩台都係差。但當你感受過坐係隔離果個人用其他台全程youtube睇片、上facebook同上網順通無阻,自已用CMHK連load頁網頁都有困難就會有相同感受