有無人用緊網上行頻寬送既csl 6GB SIM ? 速度點樣 ?

係唔係6GB 都係行4G?

係唔係6GB 都係行4G?
nelson 發表於 2016-8-22 15:21

係
舊年用過

舊年用過
貧果 發表於 2016-8-22 16:11

我本身係SMT 平時成日跳3G
嬲嬲地唔續約想轉去csl free一年玩下
如果係全速6GB甘我去馬

btw我300MB轉500MB續約無加價
再送一年csl 6GB 係咩玩法

回覆 3# nelson

CSL冇3G上網plan架,所以送的都係4G的

我本身係SMT 平時成日跳3G
嬲嬲地唔續約想轉去csl free一年玩下
如果係全速6GB甘我去馬

btw我300MB轉50 ...
nelson 發表於 2016-8-22 16:17

4G 375Mbps 全速,連隧道費都係 free
聽聞有部分 sales 會 R 你加簽 $298 x 12 變 24 個月 plan

聽聞有部分 sales 會 R 你加簽 $298 x 12 變 24 個月 plan ...
EvilKo 發表於 2016-8-22 16:25

加簽$298有無so

聽聞有部分 sales 會 R 你加簽 $298 x 12 變 24 個月 plan ...
EvilKo 發表於 22/8/2016 16:25

封6GB換領信係價值$3792($298+$18 x 12)
可以改其他375速服務計劃
簽24個月約每個月月費減返$158

啱啱用咗一年, 城門隧道有時cut一次線, 大欖隧道最近成日收得唔好, 如果跌咗落3g打電話成日都上唔到網, 唔知點解連whatsapp都send唔到, 4g打電話就冇呢個問題. 都係最近呢幾個月嘅問題, 正常上網速度同反應都唔錯, 打電話唔會成日斷線

啱啱用咗一年, 城門隧道有時cut一次線, 大欖隧道最近成日收得唔好, 如果跌咗落3g打電話成日都上唔到網, 唔 ...
hiatus 發表於 2016-8-23 11:12

收到 Thanks!

搭單問下, 可唔可以轉比屋企人用? Thanks!