[配件] 唔係中國牌子ge 4Gwifi 蛋? 800 有冇?

Update ~

放棄大陸頻道~ 英國,香港,台灣,日本同新加坡 用到,4G
$800 唔係中國牌子,係咪無?

無就要跳上 netgear aircard 790 ~ 1280 LOL

============分隔====================================分隔=================

電話卡就玩左好耐,一路都係兩sim 機~ .所以無咩留意蛋~~最多都係去旅行果陣租過~~
因為有間吉屋要招呼外國朋友來住三個月,咁set 上網又麻煩,想買隻蛋放係屋企,等佢用下ipad咁~~ 之後自己去旅行都用到
唔知大家有咩好介紹?

想要support 4G,要support 英國,歐.洲 ,香港,台灣,日本同新加坡~ 大陸ge  中移如果support 就最好~~一年上幾次,用到就唔洗買聯通卡,用番cmhk 漫遊~ 但就唔係必要

價錢控制到800 以內最好,唔該曬!

紫米

via HKEPC Reader for Android

紫米

via HKEPC Reader for Android
iamphysics 發表於 2016-8-23 11:32

台灣 睇下用邊個台啦
歐洲 其實唔止一個國家

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

台灣  睇下用邊個台啦
歐洲  其實唔止一個國家

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - ...
lazyqueen 發表於 2016-8-23 11:49

yes in general la~ 我用緊sony z3 ~ 基本上歐.洲漫遊都收到~~

yes in general la~ 我用緊sony z3 ~ 基本上歐.洲漫遊都收到~~
luksam 發表於 2016-8-23 12:26

請問歐洲有幾少個國家/地區,你去了?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

回覆 1# luksam

紫米就係性價比最強, 自己尋求下不同國家的BAND , 再配對紫米的支援啦,

我用5S做WiFi蛋

紫米
daikiyukiman 發表於 2016-8-23 17:31

咁有冇其他好介紹?

回覆  luksam

紫米就係性價比最強, 自己尋求下不同國家的BAND , 再配對紫米的支援啦,  ...
貧果 發表於 2016-8-23 16:50

個人有d怕,有冇唔係中國牌子?