又到我出場了!! $7.5既日本蛋蛋手丁手

有追開我既POST都知道我半年前訂了3隻日本蛋蛋6天遊!!   托賴間店仲未執笠!!

黎緊6天會作簡單的地獄測試, 希望抵過買$60卡啦!!!
3 router_調整大小.jpg

理論上實好過卡 旦永遠最煩係借旦還旦同埋device粒電吾掂到用個刻你先會知
speed吾會太差...除非將價就貨 插櫻花卡係入邊比你用

理論上實好過卡 旦永遠最煩係借旦還旦同埋device粒電吾掂到用個刻你先會知
speed吾會太差...除非將價就貨  ...
jc917 發表於 2016-8-24 20:41

$7.5/日......仲想點

剛剛手痕開黎睇....用SOFTBANK!!

softbank唔係問題,  有幾快先?

softbank唔係問題,  有幾快先?
longli 發表於 2016-8-24 22:42

在"圈外"點試呀?

其實如果自己有蛋,可唔可以拆佢 SIM 放落自己隻蛋度用?

有追開我既POST都知道我半年前訂了3隻日本蛋蛋6天遊!!   托賴間店仲未執笠!!

黎緊6天會作簡單的地獄測試,  ...
xperiac2014 發表於 2016-8-24 20:07

Ching 想請問你租個間係唔係 YxuYxuWiFi?

Ching 想請問你租個間係唔係 YxuYxuWiFi?
trendhk 發表於 2016-8-25 00:12

其實如果自己有蛋,可唔可以拆佢 SIM 放落自己隻蛋度用?
trendhk 發表於 2016-8-24 23:54

我估係得嘅 但問題係佢隻蛋係日本蛋, 近期嘅多數support 到band 19, band 21
香港買到果D蛋通常響日本得band 1 and band 3用得到, 雖然話band 1係主力
但既然租左佢隻蛋 又何解要拆sim用落自己隻蛋度 (no offense,純討論)