問下意見, 女朋友工作需要開個新NUMBER,有咩最平之選??

女朋友工作需要開個新NUMBER
FOR WHATSAPP 加通話,有咩最平之選??

用途: 上網(WHATSAPP) + 通話
速度不重要

會拎部舊電話當SECOND PHONE 用

請問有咩最平最平之選??(唔係指價錢最平既卡, 要合乎上面一個月用途需要)
求推介
謝謝

你問佢想要上台定儲值卡先

女朋友工作需要開個新NUMBER
FOR WHATSAPP 加通話,有咩最平之選??

用途: 上網(WHATSAPP) + 通話
速度不 ...
crazyrickypoon 發表於 2016-8-31 13:55

有,你求其上台俾佢用
佢咪零月費囉

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

你問佢想要上台定儲值卡先
wukw 發表於 2016-8-31 14:00

佢冇所謂
新開號碼就可以
儲值卡駛唔駛每個月都唔同電話號??
最好一個number 一直用落去
同最緊要係最平方案

有,你求其上台俾佢用
佢咪零月費囉

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android
lazyqueen 發表於 2016-8-31 14:27

認真問

落鴨記求其搵檔
同佢講要張最平既本地儲值卡
20蚊內一定有

佢冇所謂
新開號碼就可以
儲值卡駛唔駛每個月都唔同電話號??
最好一個number 一直用落去
同最緊要係最 ...
crazyrickypoon 發表於 2016-8-31 15:09

儲值卡唔駛每個月都唔同電話號

如因工作需要,就唔好上台PLAN囉....
估計好快轉另一份好工,到時又要換電話號碼了

中移動,啞巴人或MY FD,$68/30天,實際吾係付$68。

京信華龍卡,148一年鴨記好似賣120,2gb data用一年,好似有600 定唔知1000分鐘

via HKEPC Reader for Android