我覺得幾好 呢張卡

網上見人賣 即實際是 $25 玩1G 3個月
(個人好夠用)

懷疑是印印卡 被轉去 $20的卡
以下為內容
CXL(可於網內免費SMS,包括SUN Mobile、PCCW及one2free及通話,有效期90日):
內有餘額不足$18,$25/張,內含有效期至郵寄日起計90日的1GB/3.6Mbps數據及每月200通話分鐘,不包括郵費。

(個人好夠用)

以下為內容
CXL(可於網 ...
ywringo 發表於 2016-9-6 16:12

hemat卡

(個人好夠用)

以下為內容
CXL(可於網 ...

俾人開封兼轉埋錢既hehe

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

开左卡,收到可能得2个月时间用

开左卡,收到可能得2个月时间用
wongfire 發表於 2016-9-6 16:15

賣者話由郵寄日起有三個月

收到卡睇下唔夠三個月就反面

佢話九十日確無三個月

回覆 1# ywringo

Why not just go to 印印 shop to buy a new hemat at $38 only with 1G+1G for 3 months (max.) ?

(個人好夠用)

以下為內容
CXL(可於網 ...

$38.-正價賣$25.-更有問題嘅.....!

(個人好夠用)

以下為內容
CXL(可於網 ...

你已被騙了,騙徒手法層出不窮,不過所謂優點一出。。。。你被人呃左錢(佢轉走係卡你應有錢)

Post上來,邊個咁pk

你已被騙了,騙徒手法層出不窮,不過所謂優點一出。。。。你被人呃左錢(佢轉走係卡你應有錢) ...
Seebrother 發表於 2016-9-6 16:39

張卡面值 $38 咁佢轉去了 $20 餘下 $18 賣 $25

我實際確是只付出了 $25 買到 1G/用三個月

被人呃了嗎?

另點解唔買 $38 新卡用 2G
1)我 3個月都用唔到 1G 新卡買回來開卡成日唔見錢0.5~1 (不足 $38 開唔到第二次1G)
2)就算開到1G第二個月 我都用唔晒 浪費囉

我覺得 $25/3個月/1G ok囉.........

利申 我而家用緊印印卡