[操作疑難] 有個號碼之前用來whatsapp ,但無養住,應該自動交返上台,上台出返可以嗎?

有個號碼之前用來whatsapp ,但無養住,應該自動交返上台,上台出返可以嗎?

可以,有錢就可以任性

打去你舊電話, 第一句係.

開個價俾我..我老豆有的是錢
otherphonepc 發表於 2016-9-18 12:15

老豆有錢 , 個仔可能是失匙夾萬, 窮到燶  

去返原台揾sales問。 佢可能要你簽$299x24月。

有個號碼之前用來whatsapp ,但無養住,應該自動交返上台,上台出返可以嗎? ...
f0126 發表於 2016-9-18 11:54

Expect to pay $1xx-$2xx minimum (standard no contract rate for a month) if you're lucky.
Otherwise, expect a year or two contract.

去返原台揾sales問。 佢可能要你簽$299x24月。
suiyan 發表於 2016-9-18 13:06

其實去門市問﹐職員都未必理你的﹐他們都未必做到。

事關個number未必短時間內放番出來﹐甚至抽出配合一些/一堆號碼﹐作為其他特別用途﹐例如 "一卡2號" ﹐同大陸number配合到尾的幾個字.......。

不過﹐點都要去門市問下﹐一間唔得﹐去另一間門市問。

玩儲值 number 又無心去養住,即係唔志在啦,出個另一個 number 咪唔洗煩囉.

玩儲值 number 又無心去養住,即係唔志在啦,出個另一個 number 咪唔洗煩囉.
dandytsang 發表於 2016-9-18 23:31

請問怎養儲值卡号碼?

請問怎養儲值卡号碼?
roserose 發表於 2016-9-19 00:14

定期塞錢入去。