360日 年卡 N3 都玩埋一份

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3146/206631/1/

華X,驚王 後
而家到 3 仔都玩埋一份 (以 N3 個 4G network)

月頭己經見到, 但剛開左個5GB 有排未洗申口請

重有一間8GB 賣$240

華X,驚王 後
而家到 3 仔都玩埋一份 (以 N3 個 4G network)
QAFHK 發表於 2016-9-29 23:37

有冇試用包膠?

上網痛?

月頭己經見到, 但剛開左個5GB 有排未洗申口請

重有一間8GB 賣$240
kennonma 發表於 2016-9-29 23:47

btw,
  1. ▲  呢張 Network III 青黃卡,就係全新嘅 360 日 10GB 卡,大家可以 Click 大睇條款。
複製代碼
其實都幾怕洗牌之後 青黃不接 ,唔知會唔會又變蟹貨
唔知有無 CHing 做死士呢...

呢張好似好吸引

買左喇, 不過張上網痛要十月中先到期, 要等多陣先開. 我唸接受到上網痛, 3仔呢張應該唔會更差掛 阿姐仲話而家新卡先賣呢個價, 遲下會加價喎

買左喇, 不過張上網痛要十月中先到期, 要等多陣先開. 我唸接受到上網痛, 3仔呢張應該唔會更差掛   ...
countryboy 發表於 2016-9-30 00:25

請問最後開通日期是?!

回覆 7# xperiac2014

31-12-2017

上網痛?

btw,其實都幾怕洗牌之後 青黃不接 ,唔知會唔會又變蟹貨
唔知有無 CHing 做死士呢... ...
phonetick 發表於 2016-9-30 00:00

4G 暫時都唔需要怕掛
當然要黎打電話/用緊3G電話既話...
我諗而家都已經唔係好...

買左喇, 不過張上網痛要十月中先到期, 要等多陣先開. 我唸接受到上網痛, 3仔呢張應該唔會更差掛   ...
countryboy 發表於 2016-9-30 00:25

你張 上網痛 係 3G or 4G?
4G 既話希望可以簡單比較下兩者使用感 :)