真.無限大測試 (30-9-2016 updated)

前題:
話說最近出iPhone 7 ,小弟當然有上台出機啦,原先諗住想試齊4個台既無限上網( 1O1O﹑3HK﹑CMHK同SMARTONE),
可惜既係雖然中國移動係有比iPhone 7 Plus 大亮黑色我出,但個台無出番無限上網,所以最後決定都唔上台出機了。
而數碼通搵緊朋友幫手測試,可能要遲下先有結果,我自己就應該唔會用呢個台,因為呢個台出機又要比訂又要VIP客先有機先所以唔考慮了。

前幾日搞好晒用緊既plan,咁暫時我會試1O1O同3HK先,大約用到10GB﹑50GB﹑100GB數據時分別會係個post更新所有速度
由於而家未過以上數據,所以唔會貼speedtest住。

留位,之後再更新

勁,咁多台都出左機!!

勁,咁多台都出左機!!
samsamhk 發表於 2016-9-30 00:39

maybe 亮黑 賺 plan?

勁,咁多台都出左機!!
samsamhk 發表於 2016-9-30 00:39

其實中移動都有,唔明點解佢唔出番無限上網,唔係都會試埋佢

QAFHK 發表於 2016-9-30 00:41

重點就係出得到亮黑呀,我登記左兩間,CMHK同3,一路都係想出機續plan的,至今都沒收到call
不過宜家形勢,有機都可能唔想去拎了,cover唔到plan

QAFHK 發表於 2016-9-30 00:41

嗯,遲下先自用,我都係續約唔係開新號碼

重點就係出得到亮黑呀,我登記左兩間,CMHK同3,一路都係想出機續plan的,至今都沒收到call
不過宜家 ...
samsamhk 發表於 2016-9-30 00:44

其實都cover唔到
 我一個月成8百幾

原來EZONE 係我測試前已經試左,今晚睇下佢本書點寫

Scan 上黎睇下