[操作疑難] 來電轉駁

請問**21* 同 **002* 有咩分別??

好似無**002*, 會唔會實際有我唔識呢?
##002# 係 所有forward都解除

**21* 係無condition 電話飛線.

**21* 只是全飛
**002* 一次飛晒 4種飛線 (同一號碼)

**21* 只是全飛
**002* 一次飛晒 4種飛線 (同一號碼)
tatata 發表於 2016-10-2 15:03

我睇錯左,sorry!

好似無**002*, 會唔會實際有我唔識呢?
##002# 係 所有forward都解除

**21* 係無condition 電話飛線. ...
suiyan 發表於 2016-10-2 14:58

有,正如你知##002#係解除4個飛線 一樣,**002* 就係飛哂4個~

仲有一個command係**004* ,呢個係飛哂3個除左**21*,
而##004# 就係解除o個3個飛線~

回覆 4# NeTZoO

Yes

一直有個疑問, 既然**002* 一次飛晒 4種飛線 (包含**21*).
咁即係人地一打入,根本就即飛啦, 咁  **002* 咪=**21*??

一直有個疑問, 既然**002* 一次飛晒 4種飛線 (包含**21*).
咁即係人地一打入,根本就即飛啦, 咁  **002* 咪= ...
FT907 發表於 2016-10-5 08:52

當你用左*21*,其實其他3個飛線都無作用之餘,其實都會check唔到(*#XX#),
不過**002*其實方便用家唔駛取消21飛線(##21#)時,其他3個都保留晌度(for懶人)~

簡單講,如果你只用all cal forward(**21*),你取消飛線就需用##21 就得--(單一飛線單一取消)~
其他command其實有佢特定功能,以前台費貴有用既人就會知佢用~

其他command其實有佢特定功能,以前台費貴有用既人就會知佢用~....

係, 我用dual card 机, sim 1 用 hehe,(每月200 mins free)
sim2 用kabanyan,
set 了 sim 2 收不到, 就飛線去sim 1, (或長期 **21* 飛去sim 1)

原來真係有合適用途,不過自己用唔著,thank you ching 解答