[教學] Hello環球增值劵售價($100劵最抵買)

之前見師兄教學都係講$20/$50劵價錢,並冇講過$100劵,而因為$50送嘅數據較多,都冇乜人買$100劵。

琴日去環球睇過兩間冇$50劵,決定今日再去問$100價錢,如果總優惠平過$50就去馬。

入正題
$20 20送1 $370
$50 15送1 $712.5
$100 10送1 $930!!

由於$50劵送嘅數據較多,因此將以$78/1.5=$52/2048MB為標準,進一步扣除上述優惠

21張$20劵 2100MB 數據價值$53.32
16張$50劵 4800MB 數據價值$121.88
11張$100劵 5500MB 數據價值$139.65

扣除數據價值後總折扣
$20:$316.68/$420原價=7.54折
$50:$590.67/$800原價=7.38折
$100:$790.35/$1100原價=7.19折

今次買11張全部喺31/5/2018到期,但我兩張Hello 每月都開$78 plan,相信大半年就用哂

包膠完畢

除笨有精

GOOD!!!!

Hello $78是什麼plan? 2G還是2+2G?

謝資訊

Hello $78是什麼plan? 2G還是2+2G?
xperiac2014 發表於 2016-10-5 20:17

2GB/30日 plan

2GB/30日 plan
bw706 發表於 2016-10-5 20:32

Thx...

之前見師兄教學都係講$20/$50劵價錢,並冇講過$100劵,而因為$50送嘅數據較多,都冇乜人買$100劵。

琴日去 ...
bw706 發表於 2016-10-4 17:43

超正包膠   

想問下個售價係Hello果兩間專賣店定係中途嗰啲小店呢?

via HKEPC Reader for Android

琴日去 ...
bw706 發表於 2016-10-4 17:43

養Number, 主打$20

車錢來回廿皮...買成千蚊卡先送一張 養號唔用卡先轉hello 佢d plan亦唔抵玩 唔知邊個笨...