[開箱] 3仔 10GB 360天卡網速測試 ( 更新 : 9/10 )

張上網通啱啱到期, 之前有唸過華龍, 博元, 但見有新卡,  又10gb, 肥妹又狂 sell 就試下.

注意, 張卡 data 用完就會失效, 想留黎打電話都唔得.

張卡一插即用, 咩都唔駛 set

測一次都好傷下, 地點係維園, 測一次夠皮

我唸都唔駛點比較喇掛, 始終3仔呢張係行4G, 上網通歷史任務已完成....不過, 網速太快都係一個問題, 我驚捱唔到一年就用曬  

更新 (9/10) : 有 CHING 反影打3儲值卡查詢熱線 1753175 , 查到呢張卡 EXPIRY 係 JAN 2017 (啟動之sms沒有顯示服務到期日).  同時系統又提示張卡既通話費已用完需要增值 ( 但又打到電話 ), 未知是否查詢系統問題還是其它.  因此, 是否需要購買, 請自行承擔風險

正, 真係好快

Ching幾錢一張?thanks

回覆 1# countryboy

唔知會唔會好似十驚王咁過左2GB 就地獄呢~

Ching幾錢一張?thanks
snake8019 發表於 2016-10-5 17:36

$250

回覆  countryboy

唔知會唔會好似十驚王咁過左2GB 就地獄呢~
samuel_chohk 發表於 2016-10-5 17:39

遲下話你知 不過, 我唸點都唔會地獄得過上網通

多謝C HING 包膠..我都有買到呢張,但係未用.

請問可唔可以入pocket wifi到用

有冇師兄可以代買
由港島來回都要幾草野同個幾鐘

我可以代買環球直銷hemat 3合1卡同郵寄

via HKEPC Reader for Android

張上網通啱啱到期, 之前有唸過華龍, 博元, 但見有新卡,  又10gb, 肥妹又狂 sell 就試下.

注意, 張卡 dat ...
countryboy 發表於 2016-10-5 17:26

用淨幾MB然後當電話卡