求 0 月租一卡兩號上網建議

今個月尾會返大陸雲南旅遊一個禮拜,但原本張浙江毛同廣東毛都已經先後陣亡,手上張聯通物聯卡情況都唔樂觀,依家手上得返一張已實名跟自己名嘅 0 月租一卡兩號,想問吓有無流量包比較抵?定係買張香港聯通中國數據卡算數?唔該晒!

今個月尾會返大陸雲南旅遊一個禮拜,但原本張浙江毛同廣東毛都已經先後陣亡,手上張聯通物聯卡情況都唔樂觀 ...
Gilman 發表於 2016-10-12 11:42

一卡2號上網只有512K速度,買香港聯通中國數據卡好d

今個月尾會返大陸雲南旅遊一個禮拜,但原本張浙江毛同廣東毛都已經先後陣亡,手上張聯通物聯卡情況都唔樂觀 ...

流量唔多可以喺 WeChat 淘寶充值中心買全國流量包,大約 ¥10/100M,買咗嗰個月內有效,下個月自動失效,唔會扣錢續期

如果唔介意個人資料, wechat劉生係咪可以救返張東毛?
全國用應該東毛最好

一卡2號上網只有512K速度,買香港聯通中國數據卡好d
ronaldwu168 發表於 2016-10-12 11:45

張一卡兩號之前開通咗 4G,但唔知係咪真 4G

張一卡兩號之前開通咗 4G,但唔知係咪真 4G
Gilman 發表於 2016-10-12 11:53

開通左4G都係得512K

如果唔介意個人資料, wechat劉生係咪可以救返張東毛?
全國用應該東毛最好 ...
mcdull 發表於 2016-10-12 11:53

都有跟隔離 post,wechat 劉生係咪真係可以救得返張卡?救得到當然最好,入面仲有百幾蚊人仔呀陰功!

流量唔多可以喺 WeChat 淘寶充值中心買全國流量包,大約 ¥10/100M,買咗嗰個月內有效,下個月自動失效, ...
wukw 發表於 2016-10-12 11:51

去 8 日仲要 share 埋畀屋企人,得 100MB 唔夠用呀,不過都唔該晒師兄!

開通左4G都係得512K
ronaldwu168 發表於 2016-10-12 12:00

So sad

都有跟隔離 post,wechat 劉生係咪真係可以救得返張卡?救得到當然最好,入面仲有百幾蚊人仔呀陰功! ...
Gilman 發表於 2016-10-12 12:02

但我就唔會囉.... 寧願花啲時間上去親身搞.. 始終佢係乜水都唔知.