[操作疑難] 用緊cmhk一卡两號有乜計

想請教下
有張卡用緊中移cmhk 一卡两號唔洗數據
目的為左keep 住香港同大陸個號碼
每月$60
有乜方法可轉去儲值卡之類可平D?

thx

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

CMHK 上台 Plan?
問番 CS 可否轉落儲值卡囉

無得走,轉儲值卡 或 轉台 只能keep 香港號碼。

2個號碼都要,就繼續用CMHK

cmhk好似無咗/暫停了 儲值卡的一卡2號

因為 大陸號無MNP, 只有硬食 CMHK

想請教下
每月$60
有乜方法可轉去 ...
hkd 發表於 2016-10-16 10:18

哇…每月60,如果有大陸業務就立即買卡大陸卡改晒号碼佢,之後就mnp香港個号碼

想請教下
每月$60
有乜方法可轉去 ...

一咭二係六蚊月費咋喎。

想請教下
每月$60
有乜方法可轉去 ...

我用緊, 每月6蚊行政費渣喎, 可以接受~

月費plan. 剛打去問話冇得轉儲值
正確收費,每月$51 一卡两號

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

我用緊, 每月6蚊行政費渣喎, 可以接受~
nnd 發表於 2016-10-16 16:19

獨立一個香港號碼加一大陸號
$6  ?????