已轉台,舊台掃馬桶月結單$0.09無限Loop?

前幾日幫屋企人成功由掃馬桶轉走,前兩晚出左月結單,寫有$0.09結餘,並撥入下期月結單。

已經去左門市取消IDD,以為個帳號會關閉,但至今仲登入到,並冇刪除

但唔齊頭結餘一定撥入下期月結單,咁未即係無限咁落去?

前幾日幫屋企人成功由掃馬桶轉走,前兩晚出左月結單,寫有$0.09結餘,並撥入下期月結單。

已經去左門市取 ...
bw706 發表於 2016-10-18 23:09

應該唔會無限Loop嘅。
咁上下,系統就會出信去叫你交錢啦。

我都曾經試過出信叫我交$0.08。
跟住我打上台話,係咪我交$1,你會找返$0.92俾我?
之後佢就話其實可以唔使理。

小心,因為你欠佢錢一直唔交,佢可能報你TU 拖低你個信貸評級,第時買樓借錢就借唔到。

搞清楚好

via HKEPC Reader for Android

你入錢會唔會扣番哂之前的月費

我都試過sunmobile無限loop,去舖頭話交,佢話唔駛理。

跟住我打上 ...
mdws2002 發表於 2016-10-18 23:22

但最後個account有冇取消到?

但最後個account有冇取消到?
bw706 發表於 2016-10-19 19:34

之後都無用過Smartone囉。
所以都唔知佢有冇取消過囉。

跟住我打上 ...
mdws2002 發表於 2016-10-18 23:22

eBanking/PPS可以交到呢d零頭

nnd 發表於 2016-10-19 19:42

當時並沒ebanking及PPS。

nnd 發表於 2016-10-19 07:42 PM

試過得?分喎,不是角
我好似試過唔得的