數字台網頁出左新$108 3GB plan

睇佢網頁見到,應該係數字台見hkbn出左$108plan 用4G,佢跟手都將個plan升埋4G,不過冇hkbn攜號轉台個優惠。

另外兩間Plan係一樣3000分鐘 一樣有免費wifi

但3G果個唔見左,可能就係轉左4G
又冇左轉台多2GB,而且佢寫wifi月費$18既

4G Junior?
呢個 plan 並非冇限 FUP plan
過左 3GB 要 $28/100MB top-up

今日剛從3HK 1GB LTE plan轉去HKBN $108 5GB FUP。唔洗諗,轉啦!唔想咁多人睇到搭沉船

以前用3HK LTE都唔快得去邊,接收又好差。今日終於見返以前見過嘅五格接收,send Telegram message都係即刻成功,send相亦一秒send完。以前望住佢轉一輪都未send到重經常fail。

3台跟本自己打自己
又正速,智升級,4G入們

另外現有 3Lite SIM 月費計劃 $108 月費的客戶亦會升級用 4G 網絡,雖然原有服務計劃內容及速度不變,但由於網絡由 3G 改為 4G,在延遲、覆蓋方面都會比以往更佳。

轉D 2100 去LTE後,升D 客上去4G 都合理的。

現有108 21m plan用家幾時先會由3g轉4g?

現有88 7.2MB plan用家幾時先會由3g轉4g?

今日剛從3HK 1GB LTE plan轉去HKBN $108 5GB FUP。唔洗諗,轉啦!唔想咁多人睇到搭沉船

以前用3HK LTE都唔 ...
ntony 發表於 2016-10-20 12:08

我都用緊3仔既LTE,平時上網都好快
係咪地區問題?

我都用緊3仔既LTE,平時上網都好快
係咪地區問題?
fungcrazy 發表於 2016-10-21 12:57

一時時,不過我部唔係家用電話,我緊係唔會企定起一個位用啦⋯⋯
電話我係用iPhone 6