[資源] 東毛卡 (別人實名版)

中國聯通全國4G毛卡(人民幣0.1元/MB)(新制實名及76元四地1GB數據最強版本)
進入實名時代,所以新卡亦都已經進行新制人名實名,唔使再上去實名既版本,不過老生常談,呢D並非自己實名既卡雖然方便,但持有單位可以隨時凍結號碼,所以唔好一次入太多錢,盞益左卡主呀。

我記得我有次講想請人去實名 比人鬧到狗血淋頭 (話比一百萬佢就會考慮 <-------條友上左腦)

估唔到有人 出到呢種別人實左名的卡黎賣

實名那人又唔驚 買家用佢張卡黎做非法野 要上身 為了幾草野 出賣自已

76元四地1GB數據是什麼?
中港澳台四地1GB數據?

清X 嘅所謂新版毛卡

中國聯通全國4G毛卡(人民幣0.1元/MB)(新制實名及76元四地1GB數據最強版本)
進入實名時代,所以新卡亦都已經 ...
ywringo 發表於 2016-10-25 12:17

唔係驚你用張卡做非法野,係驚個實名人做過非法野,你上埋身

唔係驚你用張卡做非法野,係驚個實名人做過非法野,你上埋身 ...
lasally 發表於 2016-10-25 12:52

完全唔明我用張卡會上什麼身?

回覆 5# ywringo

Note7少陣, 係1千幾百幾先同你搏1搏

問題係...SEE

仲敢唔敢用 隨時公安上門

回覆  ywringo

on少陣, 係1千幾百幾先同你搏1搏  

問題係...SEE  

仲敢唔敢用 ...
whitechunk 發表於 2016-10-25 13:39

遮住曬睇唔到

遮住曬睇唔到
lasally 發表於 2016-10-25 13:44

睇當前狀態    

其實120蚊有張已實名既都ok 慳番d時間要自己上去

via HKEPC Reader for Android

呢排真係好多開心大發現