[操作疑難] 聯通跨境王一卡兩號賣緊$96有無伏???

同中移動一卡兩號有無分別???
中移動一卡兩號已於官網停售同"雅付"bid炒到$300
非在官網買,官網已停,於拍賣網買.
thanks
http://store.hk.chinaunicom.com/jsp/index/html/453433.html

This does not exist anymore, even you got the card, no mainland number would be activated / assigned

同中移動一卡兩號有無分別???

1. 中移動 中聯通 就已經唔同啦, 用戶人數 股價 都差幾倍
2. 中移動 3G 行 TD SCDMA, 中聯通 3G 行 WCDMA, 如果你手機有齊 banding 就沒分別
中移動一卡兩號已於官網停售同"雅付"bid炒到$300
非在官網買,官網已停,於拍賣 ...

聯通跨境王一卡兩號 鴨記都加緊價啦, 上星期見 $98

追問
我係買俾家人用2G NOKIA 電話
同要有香港同中國電話號碼
如鴨記賣正價$100,又可以有2個號都無大問題(正價都$120),鴨記以前賣約$60 ( CMHK)
我張CMHK未認證都可用

追問
我係買俾家人用2G NOKIA 電話
同要有香港同中國電話號碼
如鴨記賣正價$100,又可以有2個號都無大問題( ...
littlepiglunar 發表於 2016-10-25 15:32

由10月1日開始,未啟動既一卡兩號開卡時只得香港號碼可以用,無左大陸號碼,所以你要買就要問清楚

1. 中移動 中聯通 就已經唔同啦, 用戶人數 股價 都差幾倍
2. 中移動 3G 行 TD SCDMA, 中聯通 3G 行 WCDMA, ...
c14101 發表於 2016-10-25 14:40

今晚在鴨記,發現聯通跨境王回落至80,可能真係冇左大陸號冇人賣  

via HKEPC Reader for Android

Deleted

甘請問仲有邊款係一卡兩號既呢?

想去買張,用來飛線

其实係無左大陸号码,還是未啟動activate, 有無師兄上大陸試過?營業廳会否唔理?

由10月1日開始,未啟動既一卡兩號開卡時只得香港號碼可以用,無左大陸號碼,所以你要買就要問清楚 ...
ronaldwu168 發表於 2016-10-25 17:19

所有定有分限期唔同? 早幾日入左張中國遊 見到佢入面有香港同大陸號碼 仲諗住遲D先開黎用 而家唔知開唔開好

via HKEPC Reader for Android