請問鴨記仲有無聯通垮境王加強版賣?

十二月想台灣旅行,請問依家鴨記仲有無聯通垮境王加強版賣?

會唔會開唔到中港澳台$68/500mb 個plan?

thanks!

舊年 12 月去台北+宜蘭用過,瀨野,不推薦

via HKEPC Reader for Android

台灣者, 到時機場買
你咁好彩搭零晨機, 到時出市區先算算

舊年 12 月去台北+宜蘭用過,瀨野,不推薦

via HKEPC Reader for Android
c14101 發表於 2016-10-30 17:27

我今年年頭去台北又幾okay, 收中華電訊3g

台灣者, 到時機場買
你咁好彩搭零晨機, 到時出市區先算算
pikpikpik 發表於 2016-10-30 17:38

因為果張咭除左上網仲可以打埋電話,好方便

台灣就算係香港或當地買都好多選擇...根本唔駛用衣張啦

wokin 發表於 2016-10-31 00:22

請問香港仲有邊隻咭可以好似聯通咁可以打電話同上網?

wokin 發表於 2016-10-31 00:22

樓主有聯通情意結,無計!

我兩年前去用過,第一日無時間排隊買卡開過一日68蚊。果次墾丁果頭又唔係好差。買咗卡後就用來接電話。
我諗呢張卡的好處係好簡單咁張香港的電話飛過去係外地接到。

我兩年前去用過,第一日無時間排隊買卡開過一日68蚊。果次墾丁果頭又唔係好差。買咗卡後就用來接電話。
我 ...
tp380 發表於 2016-10-31 20:59

>>我諗呢張卡的好處係好簡單咁張香港的電話飛過去係外地接到。

係呀,就要係打電話,因為唔係個個人都會用whatsapp 打電話