想由SUN 轉HKBN 108最遲幾多日之前要申請?

想睇下仲會唔會有限時優惠可免18,
但係我個PLAN 12月就到期,最遲幾時要申請?

THANKS

誤解,取消留言

例牌最遲一個月前通知,例如12月1日到期,就10月31日通知,唔係又要用多1個月 ...
oneqq 發表於 2016-10-31 13:03

你試過轉台未?!其實有時啲嘢自己唔識,就唔好亂點人吧

你要睇下最後果期結單日幾號

Sun mobile , 通知吾續約,跟手付埋合約的月費,幾時走都得。

想睇下仲會唔會有限時優惠可免18,
但係我個PLAN 12月就到期,最遲幾時要申請?

THANKS ...
hohohea 發表於 2016-10-31 12:48

如果無記錯﹐太陽台的合約只係叫你支付餘下月費﹐即係你12月的一期單找埋數之後﹐任可一天都可以走﹐無人阻你﹐亦唔會有罰款產生﹐只係你自己用少幾日。

你喜歡的﹐11月走人都得﹐都係叫你比埋12月應繳的月費便可。
值唔值提早走﹐自己計數啦。

另外﹐你去開台無話要即時(短時間內)要開始用﹐轉台期印象中係最長2個月的

註 : 請自行找番份合約出來睇清楚﹐提早走的罰則﹐是否只係一句 「餘下月費」。有疑問便打電話去CS 問清楚。

你試過轉台未?!其實有時啲嘢自己唔識,就唔好亂點人吧
特警仔 發表於 2016-10-31 13:22

誤解,取消留言

誤解,取消留言

合約前早一個月通知新電訊商唔係咩?
隨非你交埋下個月月費,咁幾時走都得,冇人理你 ...
oneqq 發表於 2016-10-31 15:09

你呢個係固網電話, 30天通知。
手提電話不用通知舊電訊商, 去新的電訊商辦理帶number.  最快4天。

你呢個係固網電話, 30天通知。
手提電話不用通知舊電訊商, 去新的電訊商辦理帶number.  最快4天。 ...
suiyan 發表於 2016-10-31 17:33

誤解左,會取消留言,thanks