[開箱] [新版八仔]7-connect 本地儲值卡開箱(更新:又真係未開卡喎)

更新07-11-2016:換卡後又真係未開卡喎
岩岩開咗張卡,06-05-2017到期,有開卡package
又真係可以未開卡時,先換咗八達通sim先

先望一望包裝

收費表

內容物
原有有一張無八達通功能嘅sim card,不過我同日換埋八仔時已被回收

-$100購機券細則

31-12-2016到期對我都幾無用

咁到換八仔sim啦
我帶住sim都未啪未開卡嘅sim去到指定門市,佢又肯同我做喎,咁就成功換咗啦
換八仔sim加送通用$20券同多一本一樣嘅說明書

一到手已經攣咗

由於我仲未用到所以唔知換完八仔sim仲係唔係未開卡

另外
我試咗Lumia 640可以用到八達通sim,已試可車站査balance,服務站可轉語言

good post

epc 無人換過...

good post

epc 無人換過...
prepaidlover 發表於 2016-11-4 23:09

2018 前太多新嘢玩,無人買/買咗未開都唔奇

有$20券送啱哂hemat玩家

Ching,windows phone可用八達通sim?

有無詳情
係咪所有Sim都可以換

有無詳情
係咪所有Sim都可以換
boyman 發表於 2016-11-4 23:43

只係樓主這張可以換

Ching,windows phone可用八達通sim?
hiro1215 發表於 2016-11-4 23:37

感覺可以
試過無錢時買野可以出到餘額,車站査balance,服務站可轉語言都好容易成功
用另一部電話開八達通App査balance都可以不過部Lumia 640要先熄輕觸分享同唔太易成功

感覺可以
試過無錢時買野可以出到餘額,車站査balance,服務站可轉語言都好容易成功
用另一部電話開八達通A ...
xxxxxx623 發表於 2016-11-5 00:01

多口講句......唔知會唔會瀨野(未啟動就換卡)

換左八達通sim仲有7仔sim上面的推廣優惠?
7仔sim的每30日有300mb低用