[操作疑難] Lycamobile附送的留言訊箱有問題

請問一下而家用緊Lycamobile 儲值卡既朋友,而家d 人打入黎無聽 / 熄機  / 收唔到 既情況下係咪會自動會飛去留言訊箱?

因為發現張用唔到, d 人打入黎無聽 / 熄機  / 收唔到 既情況下係咪會自動會飛去+85252340130 呢個無效既號碼,打過熱線,匯報。幾日後都係咁,所以上黎問下。 Thankyou!:

請問一下而家用緊Lycamobile 儲值卡既朋友,而家d 人打入黎無聽 / 熄機  / 收唔到 既情況下係咪會自動會飛 ...
smartgon 發表於 2016-11-13 23:01

照計用呢張卡ching甚少用黎聽電話

照計用呢張卡ching甚少用黎聽電話
eeeuser 發表於 2016-11-13 23:21

依稀記得同台什至有人係外國都同台係好平

係呢度答單講, 唔開新thread.
今日我發現有d怪。
speedtest.net佢show HongKong
再試去到mytv和 動新聞 係去到,睇到。
但係whois ip係出澳洲ip 202.52.36.xx

依,可以玩下喎

今日我發現有d怪。
再試去到mytv和 動新聞  ...
suiyan 發表於 2016-11-19 11:50

真? 咁又有得玩wor

今日我發現有d怪。
再試去到mytv和 動新聞  ...
suiyan 發表於 2016-11-19 11:50

動新聞要香港ip?

動新聞要香港ip?
eeeuser 發表於 2016-11-19 16:58

唔知, 人哋以前話動新聞 mytv要香港IP
我以前無試過係唔係,今日試係work.

我以前speedtest.net,  佢話我在 墨爾本, 今次測速佢話我 香港。