聯通充 100 送 100

上當了
要打個755-10131615 CFM 先得

但頭先用盡洪荒之力都打唔通個電話
一係話空號, 一係話煩忙

有無巴打試過
1.要某時段先打得入 ?
2.一定要上大陸先打到 ?

上當了

有無巴 ...
Botti 發表於 2016-12-1 15:14

首次一次性充值100元送100元(每月赠送15元,末月赠送10元)、充50元送50元(每月赠送10元),充值赠送优惠只可二选一,活动期间不可重复参与,赠款次月生效,限当月使用,可抵扣除月租、GPRS、增值、国际业务以外的话费。深圳联通【下载手机营业厅http://u.10010.cn/sz25,充值、查询、办业务足不出户!】

送嗰啲錢只 限當月使用,只可喺大陸打電話,send sms,其他乜都唔得

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# gohkepc

咁多限制,不如出POST乞HEMAT$10還好

去年有充100送300

我見 account 得返幾文
咪入左一舊(人仔又平), 一日後見到個 SMS
咁麻煩 claim, 老舉埋年

上當了

有無巴 ...
Botti 發表於 2016-12-1 15:14

出名騙人, 我上年都中過, 你百度一下就知

充50元送50元(每月赠送10元)

我而家有張送緊,限制太多,真係無咩機會會用到
送流量比我重好過

充50元送50元(每月赠送10元)

我而家有張送緊,限制太多,真係無咩機會會用到
送流量比我重好過 ...
cck888 發表於 2016-12-2 09:45

我早排入100送80又OK Wo。依家每個月用棃扣月費。

mcse050116 發表於 2016-12-2 10:14

師兄你張咩卡?

mcse050116 發表於 2016-12-2 10:14

如果送個80元都可以自由用,好野來,咩卡做到