想要張最平最耐用電話卡

因為工作需要,想買張電話卡用多個號碼
唔一定需要上網,但希望有較長使用期,唔使成日充值
見華龍有出16x 一年,但唔知一年後充值一樣都係$50三個月

HELLO $20 180 日

回覆 2# WaterFishBB

Thanks!

唔需要帶號碼可以考慮呢張:
http://www.hkcsl.com/tc/CSL-1000-Prepaid-SIM/
有效期二年

唔需要帶號碼可以考慮呢張:

有效期二年
wukw 發表於 2016-12-2 08:40

本身想要有號碼的,btw thanks
見hello卡幾抵 過兩日落街問下

threedom 發表於 2016-12-2 11:23

樓主有冇誤會到?市面發售嘅儲值卡本身已經編配咗電話號碼,當然亦包括介紹嗰張貴價儲值卡
另外有部分儲值卡可以帶自己用緊嘅電話號碼落去為之 MNP

樓主有冇誤會到?市面發售嘅儲值卡本身已經編配咗電話號碼,當然亦包括介紹嗰張貴價儲值卡
另外有 ...
wukw 發表於 2016-12-2 12:50

師兄你有冇誤會到啊,人地問最長都要最平啊!嗰張2年卡直頭係貴喎

threedom 發表於 2016-12-2 11:23

樓主請參照wukw師兄回覆嗰啲字眼響度Search吓,了解下啲概念先吖!

因為工作需要,想買張電話卡用多個號碼
唔一定需要上網,但希望有較長使用期,唔使成日充值
見華龍有出16x  ...
threedom 發表於 2016-12-2 00:32

一定係hello卡...增值一次有效期180日...增值仲有bonus錢...

回覆 7# jbnlok
師姐,啱用一啲都唔貴
$1000 唔係卡價,內裏真係有足一千蚊俾你用