[操作疑難] 請問Hello卡過左期一個月,可再充值用到嗎?

如有朋友都係用Hello,用money-go-rouud,可用得番我已過期的卡嗎?
和最少要過多少才可以?
謝謝C兄回覆

如有朋友都係用Hello,用money-go-rouud,可用得番我已過期的卡嗎?
和最少要過多少才可以?
謝謝C兄回覆:adore ...
ivannwk 發表於 2016-12-4 13:08

如果仲有訊號,應該可以.
或者試下CHECK BALANCE,有回應就OK吧

C兄,咁用money-go-rouud 可以嗎?最少要多少?
謝謝

和最少要過多少才可以?
謝謝C兄回覆:adore ...
ivannwk 發表於 2016-12-4 13:08

試過過期三日再入,所有餘額歸0,另轉錢好似唔會加日子,應該冇用

C兄,唔會加日子,即係加180日?
即係用money-go-rouud無180日期?要用增值卷先可以?
謝回覆

即係用money-go-rouud無180日期?要用增值卷先可以?
謝回覆 ...
ivannwk 發表於 2016-12-4 13:32

money go round,係轉錢,只會增加餘額,唔會延長期限,建議ching快買卷/PPS/銀行過数去返張卡
    mg

謝回覆 ...
ivannwk 發表於 2016-12-4 13:32

轉錢唔會延長有效期,乖乖地入錢唔係連冧巴都冇埋

過咗30日基本上係凍過冰
仲有轉錢唔會對張咭嘅有效期有任何改變

建議ching快買卷/PPS/銀行過数去返張卡
    mg-----最少要多少錢?
咁買張新還好?
謝謝C兄們

建議ching快買卷/PPS/銀行過数去返張卡
    mg-----最少要多少錢?
咁買張新還好?
謝謝C兄們 ...
ivannwk 發表於 2016-12-4 13:57

hello卷最平20蚊……因你已過一個月,救唔救到舊卡我唔知,買唔買新卡,都係睇你自己需要