想用3wifi, 養邊張卡最抵?

鴨記25蚊買左張48元 3台卡 申請$18/月 3wifi
點知又話唔岩用
出數據卡又要成舊水 有效期又短

3台有無卡送wifi 好似csl wifi咁幾蚊就養到?

3台有半小時free wifi wor

48賣25
用唔用到load2share

鴨記25蚊買左張48元 3台卡 申請$18/月 3wifi
點知又話唔岩用
出數據卡又要成舊水 有效期又短

3台有無卡送w ...
elfming 發表於 2016-12-11 13:32

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ghlight=&page=1
$200 Network III 4G
免費Wi-Fi 服務 申請*127 * 8 #
入Code之後可能要隔一日先收到login name同password
之後可以去3官網login改password

$200 Network III 4G
免費Wi-Fi 服務 申請*127 * 8 #
入Code之後可能要隔一日先收到login name同passw ...
xxxxxx623 發表於 2016-12-11 13:41

thx ching, 官網我都睇過有
但係好似得60日有效期 , 兩個月就要入一次50
我只想用個wifi 唔想用卡
唔知有無好似csl cmhk咁.. 只扣行政費 又180日有效

drienf3b1 發表於 2016-12-11 14:35

thx 師兄,
本想買48卡 每月扣18就算
去ssp買左張48卡 封面寫住3台
但原來hkwalker 發行 係開唔到wifi
跌左25

3台有半小時free wifi wor
eeeuser 發表於 2016-12-11 13:34

緊係長期用... router對正收發站.. 身邊無人用3台

緊係長期用... router對正收發站.. 身邊無人用3台
elfming 發表於 2016-12-11 15:22

咁遲先用