有沒有人用過myTV SUPER 狂熱儲值卡?

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3146/205596/1
請問
1.速度下限1M,上限和通常是多少?
2.入$28,夠$78,可否開第3個月歡樂通宵?
3. 有沒有其他咭可轉錢入去,可以平些?
謝謝

自己買了一張試,
7仔用恒生咭有回贈

用之前要登記,好煩,好像還要填多過免費那張,不過可以亂填

速度暫時比想像中好,就是不知FUP數量和之後的了

另外徵人轉$1給我測試,成功後會轉回的

另外張咭有$2行政費,頭60日免交

自己買了一張試,
7仔用恒生咭有回贈

用之前要登記,好煩,好像還要填多過免費那張,不過可以亂填

速度暫時比 ...
sena123 發表於 2016-12-24 00:31

應該張卡係收唔到錢的…我之前試過用network3都轉唔到錢去免費卡度

你想試下嘅話pm個號碼畀我

via HKEPC Reader for Android

應該張卡係收唔到錢的…我之前試過用network3都轉唔到錢去免費卡度

via HKEP ...
wahyan 發表於 2016-12-24 11:24

試試也好,謝謝

昨天試了,速度和免費卡差不多

不過每2GB後會停了,REBOOT部機後就能再次用
好煩...不過速度真的快

還有張咭有1000分鐘免費通話的

回復 2 #sena123

依家7仔買嗰啲卡最後啟動日期係幾時?

Enjoy card嘅回贈係指每月8號同18號嘅95折?

via HKEPC Reader for Android

回復 sena123

依家7仔買嗰啲卡最後啟動日期係幾時?

Enjoy card嘅回贈係指每月8號同18號嘅95折?

via HK ...
wahyan 發表於 2016-12-24 15:25

17年年尾

你GOOGLE恒生 推廣
http://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo/grp05/p45/chi/index.html

via HKEP ...
wahyan 發表於 2016-12-24 11:24

感謝協助,
證實不能轉錢了