年尾儲值卡價格請教,多謝各位指點

各位師兄,hello,唔好意思,臨近年尾我知道儲值卡價格比較浮動,過左紅日後我會親身落鴨記睇睇,但怕唔熟行情被搵笨。

請問以下3款卡有師兄可以分享大約咩價位嗎?如果不便公開分享,煩請不吝Pm賜教。

N3 4G 200
N3 3G 600
N3 4G 10GB (係另一Post有一好心師兄分享了,不過想再睇下會否有更平)

Thank so much

各位師兄,hello,唔好意思,臨近年尾我知道儲值卡價格比較浮動,過左紅日後我會親身落鴨記睇睇,但怕唔熟 ...
noodles 發表於 2016-12-23 00:31

200 , 600 係乜東東來的?

貧果 發表於 2016-12-23 00:37

相信係指該儲值卡之面值($200 及 $600)。

貧果 發表於 2016-12-23 00:37

果兄,Network III 啊

各位師兄,hello,唔好意思,臨近年尾我知道儲值卡價格比較浮動,過左紅日後我會親身落鴨記睇睇,但怕唔熟 ...
N3 4G 200
N3 3G 600
noodles 發表於 2016-12-23 00:31

N3 4G 200 $150
N3 3G 600 $330
冇減過價

搵道士打堂齋咪知囉
佢響到有分身, 好快會 PM 你
一條龍服務, 夠鐘會提埋你搵佢增值

搵道士打堂齋咪知囉
佢響到有分身, 好快會 PM 你
一條龍服務, 夠鐘會提埋你搵佢增值  ...
Botti 發表於 2016-12-23 09:25

ching世事都被你看透了

via HKEPC Reader for Android

原來你除左係的士,仲係道士

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
lazyqueen 發表於 2016-12-23 09:53

道士點會正常報價
咪傻啦
打齋好多附加費

用600增值,平過打堂齋