某台出大絕! TOP UP 每1GB DATA只係20蚊雞!

使鬼懶神秘咩
數字台幫電視大台谷數,咪半賣半送囉
http://www.數字.com.hk/website ... paid.html#menugroup

自問數學差,點樣計到$200唔使..?

"以月費 $108 就有 3GB 數據的 4G 21M 計劃為例,要升級到 10GB 用量都係 $200 唔使。"

自問數學差,點樣計到$200唔使..?

"以月費 $108 就有 3GB 數據的 4G 21M 計劃為例,要升級到 10GB 用量都 ...
MAX100 發表於 2016-12-23 17:52

佢係指加唔駛200蚊就有10GB用

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

佢係指加唔駛200蚊就有10GB用

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
wokin 發表於 2016-12-23 19:40

108+18+7*20少過$200?
    108+18+5*20也$226

108+18+7*20少過$200?
    108+18+5*20也$226
sena123 發表於 2016-12-23 19:46

其實條link入面嘅留言都已經有人講啦。
唔使$200,唔係講緊你總共付出嘅價錢。
只係指你由3G變成10G中間要俾嘅價錢,唔使200。(20 x 7 = 140)

其實條link入面嘅留言都已經有人講啦。
唔使$200,唔係講緊你總共付出嘅價錢。
只係指你由3G變成10G中間 ...
mdws2002 發表於 2016-12-23 20:31

3G變成10G那價錢,我完全不覺得平

每1GB 數據 20蚊差唔多啦..   仲要唔係全速.. 得 21M/42M 速

3G變成10G那價錢,我完全不覺得平
sena123 發表於 2016-12-23 20:48

坦白講,
平就一定唔算好平,
貴又唔算好貴,
勝在夠彈性!

使鬼懶神秘咩
數字台幫電視大台谷數,咪半賣半送囉
phonetick 發表於 2016-12-23 17:24

冇所謂,
佢咁谷,得益都係用家