有人收到廣東聯通sms promo嗎?

【快餐包1周年,流量送1年】快餐包1周岁啦!1月1日订购10元3GB快餐包用户,即可获得广东联通2017年每月(2月-12月)1日送出的1GB省内流量快餐包。1月1日前回复“1”,即可预约订购【广东联通】

我手殘,已經回左1.. 佢即時覆我預約成功。
但我明知都唔會用。

【快餐包1周年,流量送1年】快餐包1周岁啦!1月1日订购10元3GB快餐包用户,即可获得广东联通2017年每月(2 ...
mcdull 發表於 2016-12-28 21:23

我收到啊,啫係1/1用10蚊,之後每個月都有一日有3G day plan,我冇回

【快餐包1周年,流量送1年】快餐包1周岁啦!1月1日订购10元3GB快餐包用户,即可获得广东联通2017年每月(2 ...
mcdull 發表於 2016-12-28 21:23

請問用邊張卡先收到呢個短訊?

我張東毛都收到呢個SMS.

我怕呢啲係伏。

我收到啊,啫係1/1用10蚊,之後每個月都有一日有3G day plan,我冇回 ...
格拉底 發表於 2016-12-29 06:29

應該係由2月每個月嘅1號送一日嘅1GB省內流量,當天有效。

應該係由2月每個月嘅1號送一日嘅1GB省內流量,當天有效。
tong6388 發表於 2016-12-29 07:44

有借口個個月一號上去一轉

要羅優惠, 俾錢後使唔使打佢個特別號碼*確認申請    

* "特別" 在難打入難打通

有借口個個月一號上去一轉  

要羅優惠, 俾錢後使唔使打佢個特別號碼*確認申請     

*  ...
Botti 發表於 2016-12-29 08:33

啫係同老虎講,聽日1号,聯通有3G數據关注,今晚我會上去一轉聽晚返,妳知啦,唔用會好蝕桌咖嘛,有咩12點後whatsapp我,妳都知啦,有3G Wo,whatsapp我可用更D數據,仲有,一卡兩号只去到限速512Kb,msg可能會delay,終之妳放心我一定會用晒個3G先返黎,等我

你做咩督爆 mcdull ching

【充100送600MB省外流量】您于2016年12月1日至2017年1月15日期间,单笔充值100元即可额外获赠600MB省外流量( 1、2月每月分别到账300MB),赠送流量限广东省外地区漫游使用(不含港澳台及国际漫游),流量当月有效。活动限参与1次,充值后需按短信提示回复指令申请,活动期间请勿更改套餐。手厅充值享更多折扣 http://u.10010.cn/SZ600M 【深圳联通】