之前mnp 去 hemat 10個月後 無200min free... 甘點?

系咪可先mnp 去hello或sun M再重新轉返黎hemet?
同埋點樣知系咪已經夠10個月無free 200min/months?

過塘

2017年, 正常的答你一次, M去SMARTONE, 再M回HEMAT

2017年, 正常的答你一次, M去SMARTONE, 再M回HEMAT
貧果 發表於 2017-1-5 16:59

一定要M去smartone嗎? M去hello咪仲方便?
甘有無話M出去幾耐先可再M返黎hemat?

louischeung 發表於 2017-1-5 17:51

聞名不如見面!
幸會幸會張生

唔太明白M去 Hello 如何方便過 Smartone?
先唔好討論 Hemat 能否 M 去 Hello (你估下)

大家都知 Hello 卡係一張難搵既儲值卡...囉...

咦...我好似中左樓主計...認真便輸了.....

louischeung 發表於 2017-1-5 17:51

最方便係去最近你屋企嘅非Hemat / CSL手機網絡商做mnp

而mnp後幾耐可以mnp返Hemat,官方答覆係90日,不過你可以試吓先mnp去數記,成功後再mnp返Hemat,叫你試數記先係因為我之前係太陽台,完約後mnp去數記儲值卡,之後即刻做mnp去Hemat係成功嘅。

可以mnp去華龍年咭365日有free 1000分鐘

最方便係去最近你屋企嘅非Hemat / CSL手機網絡商做mnp

而mnp後幾耐可以mnp返Hemat,官方答覆係90日,不 ...
控制 發表於 2017-1-5 17:59

唔該哂ching....
起邊有講答覆係90日?
如果mnp去數記,然後去銅羅灣再mnp返Hemat,系會幾時知mnp成唔成功? 如果唔成功,
甘個number仍然可用起返數記嗎? 甘張新hemat卡咪哂左羅?   

舊張hemat number mnp去數記,駛唔駛張卡預留幾錢充值? 或者田數記mnp去hemat又要有幾錢充值?

唔該哂ching....
起邊有講答覆係90日?
如果mnp去數記,然後去銅羅灣再mnp返Hemat,系會幾時知mnp成唔成功 ...
louischeung 發表於 2017-1-5 18:07

M來M去,幾時M到?唔知的話真係笑爆咀

卡巴人系列有野送