[虛心求教] 中移台plan mnp 卡巴人?

用緊$68 3G plan ,  打去cs 想月尾cut plan , 跟住多口問下可唔可以 mnp 卡巴人,佢話可以叫我去任何門市處理。

我想請問係咪真係得,點解唔使過冷河,同埋唔使去利高。已爬文不喜勿插 。 同埋真係想用緊師兄開番個post 交流下,淨係得hehe,haha 有post。

via HKEPC Reader for Android

CS 好多時昆人的, 不過你可以去門巿問下...反正做到就一句, 做唔到就兩句
我卡巴都係去銅鑼灣 MNP 的, 由 Hemat 轉過去

CS 好多時昆人的, 不過你可以去門巿問下...反正做到就一句, 做唔到就兩句
我卡巴都係去銅鑼灣 MNP 的, 由 H ...
felixball 發表於 2017-1-7 03:55

HI, 師兄
請教為什么Hemat > 卡巴人 ? 有什么好的優点, 可分享吓嗎 ? 我正在考慮去那一家中

謝謝

用緊$68 3G plan ,  打去cs 想月尾cut plan , 跟住多口問下可唔可以 mnp 卡巴人,佢話可以叫我去任何門市處 ...
ray4chan 發表於 2017-1-7 03:37

月費計劃 轉儲值卡 可以直接 去門市辦理

係轉plan唔係轉台
根本唔係MNP

用緊$68 3G plan ,  打去cs 想月尾cut plan , 跟住多口問下可唔可以 mnp 卡巴人,佢話可以叫我去任何門市處 ...

希望你成功因為我同你一樣都係$68plan又想去卡巴人

回覆 4# timothychu

ching 是否曾經成功過 ? 可否講下

回覆  timothychu

ching 是否曾經成功過 ? 可否講下
ray4chan 發表於 2017-1-7 17:23

你以為佢吹水亂up

即時CHAT的客服都話可以, 但要合約 到期後可轉.

[合約到期后,登記機主可以親臨門市或客戶中心轉為適用的Kabayan儲值卡服務]

[如客人選擇的儲值卡種類,售價$100或以下,登記時需要支付$100,包括所選儲值卡面值,餘額增值至儲值卡內.如選擇的儲值卡售價$101或以上,就根據所選儲值卡面值付款]

咁可唔可以完約前去攪,指定完約日期後生效。因為人仔台send message offer 自動續, cs 話唔cut plan 唔得