溫馨提示: CMXK 16/1 起各門市不設繳費櫃位

屋企人個通話Plan收到短訊通知。

有好多門市一早就無左啦

被人插到咩咁

D呀婆呀公根本唔識點用部八達通繳費機

CMHK真係好cheap

回覆 2# NOSTALE

我次次Lunch Time幫阿媽用八達通去門市拍卡,前面梗有幾個唔識用
    要我幫手,費是阻住後面D人

想當年無3G牌   
又未開始租當年CSL 3G   
又未出4G

唔係D呀公/呀婆/C9支持用佢 2G voice / Edge 上網
CMHK早就汁左啦

申利:我7仔交錢

回覆 4# NOSTALE

其實帶張單去7仔交仲方便過佢哋係部機慢慢篤號碼。

有好多門市一早就無左啦

被人插到咩咁

D呀婆呀公根本唔識點用部八達通繳費機

CMHK真係好cheap ...
NOSTALE 發表於 2017-1-7 18:06

轉去太陽台﹐歡迎去門市交費。

講網絡﹐隨時仲好過人民台。
除非係千年舊客﹐否則月費應該可以不變。

轉去太陽台﹐歡迎去門市交費。

講網絡﹐隨時仲好過人民台。
除非係千年舊客﹐否則月費應該可以 ...
peter_chan 發表於 2017-1-7 19:00

我咪係果D千年舊客 (我信有人會仲耐過我)

由68元2G無限plan轉上

剛剛出3G 5GB中港無限plan再免費轉上

4G 5GB中港無限plan

咁多年都無加過價

用左CMHK超過6年

想當年無3G牌   
又未開始租當年CSL 3G   
又未出4G

唔係D呀公/呀婆/C9支持用佢 2G voice / Edge 上網
...
NOSTALE 發表於 2017-1-7 18:15

其實無話咩支唔支持, 說到底都係錢問題啫

回覆  NOSTALE

其實帶張單去7仔交仲方便過佢哋係部機慢慢篤號碼。
alpacamak 發表於 7/1/2017 18:22

我諗D老人家去7仔交錢仲熟過去人仔門市

我諗D老人家去7仔交錢仲熟過去人仔門市
hahahalpc 發表於 2017-1-7 21:35

咪又係搞唔掂

7仔交要先下載QR code 再要同7仔講交幾錢電話費 7仔係顯示唔到要繳交金額

CMHK以前人手繳費 只要講電話號碼比個Staff知 佢就會同你講要交幾錢