宜家一卡雙號仲有咩選擇

用開0 月租既聯通, 但佢2g 既上網慢到想死

新既卡係咪全部要月租? 邊張好?

唔想定時充值

用開0 月租既聯通, 但佢2g 既上網慢到想死

新既卡係咪全部要月租? 邊張好?

唔想定時充值 ...
pauly2k2003 發表於 2017-1-8 23:06

依家仲有新嘅一卡兩號卡推出?唔係全部都已經停晒?

我見有人放香港聯通既雙號, 但90日要充30, 一年就120, 好貴

好似叫誇境王

我見有人放香港聯通既雙號, 但90日要充30, 一年就120, 好貴

好似叫誇境王 ...
pauly2k2003 發表於 2017-1-9 01:51

跨境王係香港卡喎...

跨境王係香港卡喎...
格拉底 發表於 2017-1-9 04:16

我都用緊呢張卡係有個132字頭ge 大6 Number.....因為我經常要收大6 SMS所以我將張誇竟黃上埋台
118 per month

依家仲有新嘅一卡兩號卡推出?唔係全部都已經停晒?
mdws2002 發表於 2017-1-9 00:29

之前有ching咪講過有隻25月租既一卡雙號,仲要中港都有data添
不過使唔使實名就唔知啦。

之前有ching咪講過有隻25月租既一卡雙號,仲要中港都有data添
不過使唔使實名就唔知啦。 ...
stta800 發表於 2017-1-9 06:04

更係要啦……新板一卡兩号¥25月租(深圳卡),淘仔仲有貨,上資睇已賣75,之前先40-50,内有50

..不過使唔使實名就唔知啦。 ...
stta800 發表於 2017-1-9 06:04

所有有中國號碼,不論香港出定國內出既卡,卡主都要實名登記

所有有中國號碼,不論香港出定國內出既卡,卡主都要實名登記
Botti 發表於 2017-1-9 08:55

如果係深圳實名既話無所謂架, 咁近

突然諗,中移動一卡兩号15蚊元租