[操作疑難] 有冇師兄試過Hemat 電話介面入code 後出現Service Busy

最近張hehe卡輸入無論係check balance,開plan, 轉錢code後一直顯示service busy
有冇師兄遇到過或者知發生咩事,而家一定要上網check balance或者開Plan
試過換其他機都唔得

最近張hehe卡輸入無論係check balance,開plan, 轉錢code後一直顯示service busy
有冇師兄遇到過或者 ...
epcer 發表於 2017-1-9 21:12

係咩?咁得意,一陣試下樓主的[摁]C0DE先

試了,好正常呀,

有冇師兄遇到過或者 ...
epcer 發表於 2017-1-9 21:12

你個張 hemat係咪轉左 CSL sim?

nikon_fans 發表於 2017-1-12 17:52

轉左都係正常呀

正常!

轉左都係正常呀
貧果 發表於 2017-1-13 00:27

識有人因為咁唔得

nikon_fans 發表於 2017-1-12 17:52

冇啊

冇啊
epcer 發表於 2017-1-16 14:50

咁又真係奇喇

咁張卡係咪 mnp 返黎ge?

我估係0個期CSL 轉系統

可能有批 mnp卡轉少左系統

咁又真係奇喇

咁張卡係咪 mnp 返黎ge?

我估係0個期CSL 轉系統

可能有批 mnp卡轉少左系統 ...
nikon_fans 發表於 2017-1-17 11:43

not MNP,而家都係顯示service busy

not MNP,而家都係顯示service busy
epcer 發表於 2017-1-17 13:31

師兄去CSL 一轉
相信換左卡會冇事