飛線去儲值卡?

大家好 由於最近張電話卡簽咗個PLAN 經常爆DATA..
想考慮出返張 N3 / 華龍 1年卡黎作DATA後備...
張卡一爆就飛條線去儲值卡 主要DATA用, 少少電話CALL...
想問可唔可行?

另仲想問
1. N3 / 華龍 有無VOICE MAIL? 假設我本身no. miss call...
2. N3 / 華龍 邊張好用D?

究竟你係爆邊樣呢, 爆DATA 同飛線無閞, 爆話音就要飛線啦.

究竟你係爆邊樣呢, 爆DATA 同飛線無閞, 爆話音就要飛線啦.
貧果 發表於 2017-1-15 23:10

爆DATA

爆DATA
qqbaby 發表於 2017-1-15 23:11

爆DATA, 要士啤上網, 大把選擇啦, 視乎你爆後仲要幾多DATA 用.

爆DATA, 要士啤上網, 大把選擇啦, 視乎你爆後仲要幾多DATA 用.
貧果 發表於 2017-1-15 23:15

可能一個月要用多1-2GB 咁

可能一個月要用多1-2GB 咁
qqbaby 發表於 2017-1-15 23:17

買張HEMAT 就夠啦, 開卡都送一GB, 仲有$38可以開多一GB/30天.

買張HEMAT 就夠啦, 開卡都送一GB, 仲有$38可以開多一GB/30天.
貧果 發表於 2017-1-15 23:25

多謝..
咁請問我係咪可以飛條線落張HEMAT卡到?
HEMAT卡有無VOICE MAIL? 我怕我MISS本身自己CALL

多謝..
咁請問我係咪可以飛條線落張HEMAT卡到?
HEMAT卡有無VOICE MAIL? 我怕我MISS本身自己CALL ...
qqbaby 發表於 2017-1-15 23:32

你用單卡機?

回覆 8# 貧果

iphone

OH 賣骨
會考慮買隻蛋嗎?
回覆  貧果

iphone
qqbaby 發表於 2017-1-15 23:37