鴨記買到嘅中國漫游數據卡, 有冇推介?

主要東莞用3日,只需數據, 1-3GB左右, 3G/4G全速,要直接睇FB同蘋果,唔識搞VPN所以要行漫遊, 一定要有得TETHERING。
請問有咩選擇?
急用求解答

你講下你用乜手機。 可否接收中國移動4G或 中國電訊4G.
知多少少資料先至可以幫到你。

嘩,今時今日啲的士服務咁好嘅

搭單問,有冇D大陸3G卡開左可以用一年?500MB都夠 thx

急用, 就緊係飛車去鴨街問檔主, 大把介紹

知多少少資料先至可以幫到你。 ...
suiyan 發表於 2017-1-16 19:15

我有紅米NOTE 移動版, 有A9 PRO, 上網搵左一輪, 都搵唔到邊張有提可否TETHERING

知多少少資料先至可以幫到你。 ...
suiyan 發表於 2017-1-16 19:15

好奇一問:請問呢部OK嗎?http://www.samsung.com/hk_en/smartphones/galaxy-c7/

主要東莞用3日,只需數據, 1-3GB左右, 3G/4G全速,要直接睇FB同蘋果,唔識搞VPN所以要行漫遊, 一定要有得TETHE ...
好萊塢 發表於 2017-1-16 18:45

同求

漫遊數據卡

唔明點解而家d 人可以咁冷漠,  成日開口埋口話人搭的士, 咩叫人去鴨記慢慢揀....
好似分享下都會蝕錢, 亦都唔想教精其他人... 毫無討論氣氛可言,
我就唔想變成哩種垃圾會員!

我搵哩張, 前身係3G 1GB 7日漫遊數據卡, 而家升級左4G 2GB 7日卡, 係鴨記是但一檔買(*,
話可以直睇FB, 有人講可以TEHERING, 仲話張卡喺大陸漫遊行到4G好快好好用。
希望幫到其他正常討論嘅會員

唔明點解而家d 人可以咁冷漠,  成日開口埋口話人搭的士, 咩叫人去鴨記慢慢揀....
好似分享下都會蝕錢, 亦 ...
好萊塢 發表於 2017-1-22 17:59

呢張我用過超惦

via HKEPC Reader for Android