[資源] 請問呢張pccw 增值有有效期

用緊呢張卡
https://www.hkcsl.com/tc/Prepaid-PCCW-HKT-Rechargeable-SIM-Card/

請問呢張卡就到期,增值幾多錢可extend幾耐有效期?搵極都搵唔到:(
我本身見號碼靚想keep住個唬號碼姐,張卡基本上擺響度!

你係咪 louis cheung

用緊呢張卡

請問呢張卡就到期,增值幾多錢可extend幾耐有效期?搵極都搵唔到:(
我本身見號碼靚想keep住 ...
louis83 發表於 2017-1-17 17:55

KEEP number 增值無著數, 求其買張$20 your MOBILE 劵, 延長30天, 跟手去MNP 啦.

你係咪 louis cheung
nikon_fans 發表於 2017-1-17 18:17

唔係,你認錯人

KEEP number 增值無著數, 求其買張$20 your MOBILE 劵, 延長30天, 跟手去MNP 啦. ...
貧果 發表於 2017-1-17 18:21

多謝ching, 睇咗轉用hello 會平D, 但pccw 好似要比50-100蚊過冷河, 所以諗任免麻煩,呢張卡都係每月比2.5, 但搵唔到增值增幾多時間

多謝ching, 睇咗轉用hello 會平D, 但pccw 好似要比50-100蚊過冷河, 所以諗任免麻煩,呢張卡都係每月比 ...
louis83 發表於 2017-1-17 18:33

你先M去 數馬通或中移, 然後先可以返去HELLO,

數馬通 $48, 中移睇你點M法. 門市M $100.

一句講哂, 養NUMBER白白比多$就唔抵, 你比50, 又唔夠開PLAN, 每月又要扣$2.5 . M 去另一間, 話哂都可以開下PLAN, 玩下.

你先M去 數馬通或中移, 然後先可以返去HELLO,

數馬通 $48, 中移睇你點M法. 門市M $100.

一句講哂, 養 ...
貧果 發表於 2017-1-17 19:01

明白, 咁我去數馬通過冷河先 唔該ching
另外 請問卡內有$3x餘額, 有冇方法轉走

明白, 咁我去數馬通過冷河先 唔該ching
另外 請問卡內有$3x餘額, 有冇方法轉走:loveline ...
louis83 發表於 2017-1-17 19:31

是冇的~
曾經有位師兄好似儲左好多年有成千蚊都轉不走

是冇的~
曾經有位師兄好似儲左好多年有成千蚊都轉不走
nikon_fans 發表於 2017-1-17 19:51

收到, 唔該晒ching

最少入 $50 延長延 180日