[測試] 澳門 3MO 4G LTE 上網卡包膠 [集中討論區]

經歷過之前次的失敗
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2326638&page=1
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2242280&page=1
今次決心買當地電話卡使用。

這卡在鴨記買到,$40。搭船到澳門碼附近連到上台就打 code 開 plan, set apn, reboot 後就上到網,算是方便。

在澳門大部分時間收滿格 4G, speedtest 有點飄忽但整體是很快很順的,上香港網站的體驗跟在香港上網一樣。以後會再用。

報告完畢!

40蚊都抵玩。有500mb?

早2日都買左,但我要$45

早2日都買左,但我要$45
cklee19810419 發表於 2017-1-19 22:21

放心...唔係最貴 , 上星期日買$48 , ... 信德姐向mtr ,前3-4檔  

40蚊都抵玩。有500mb?
tp380 發表於 2017-1-19 22:04

開 plan $48 30 日 500mb + 500 mins, 今日都有打電話

本來我打算用 smt 無形 Wi-Fi 蛋, promotion $38 日 300mb, 見 lee 張卡抵用才轉軚

又賣廣告
火雲邪神 發表於 2017-1-19 22:33

你話係咪係囉

via HKEPC Reader for Android

放心...唔係最貴 , 上星期日買$48 ,  ... 信德姐向mtr ,前3-4檔
bkuop 發表於 2017-1-19 23:03

7-11 隔離個檔開我$50,我走先話$45俾我
我唔理佢行多2檔都係$45就買左走人,算數

BTW,想問下各師兄,
我會留2日1夜,當日去到開卡,開24小時無限數據,係唔係會去到第2日的23:59??

BTW,想問下各師兄,
我會留2日1夜,當日去到開卡,開24小時無限數據,係唔係會去到第2日的23:59?? ...
cklee19810419 發表於 2017-1-19 23:50

參考下