新手就是問題多…謝謝不厭煩的朋友們,你們比門市客服詳盡!

MNP38元卡巴人生效後,開免費十天是否有限期?如有,必須於什麽時限內開通使用。同時,如已開通過其他PIan。這個十天免費試用是否還會送…想試,但怕扣三十五…

MNP38元卡巴人生效後,開免費十天是否有限期?如有,必須於什麽時限內開通使用。同時,如已開通過其他PIan。 ...
阿c 發表於 2017-1-24 09:26

我前日先開咗,第一放10 day 0蚊

回覆 2# 格拉底

請問師兄MNp生效後幾時開的。謝謝

回覆 2# 格拉底

請問師兄MNp生效後一個月內開我都試過了。問題是超過一月或更長,有人試過成功開了嗎?謝謝

我前日先開咗,第一放10 day 0蚊
格拉底 發表於 2017-1-24 09:36

期限應該就係到卡期日前,印象中卡巴人同一個plan同時申請兩次係會自動推後完結日子,但10 day plan 如唔停,會自動繼plan,另試過88蚊藍卡開兩種plan 日子會重疊

回覆  格拉底

請問師兄MNp生效後一個月內開我都試過了。問題是超過一月或更長,有人試過成功開了嗎? ...
阿c 發表於 2017-1-24 09:42

mnp幾時生效就幾時送24小時plan,如要開10day plan要另用code申請

回覆 6# 格拉底

對!問題就在於打這個免費十天code如有期限,錯過再開,會否成了訂三十五元的十天…這個c○de好象一樣

回覆  格拉底

對!問題就在於打這個免費十天code如有期限,錯過再開,會否成了訂三十五元的十天…這 ...
阿c 發表於 2017-1-24 09:52

35蚊plan係一直存在,而送個10日文字上到上年尾,但一直都有送,幾時冇,冇人知

回覆 [url=http://www.hkepc.com/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=35888912&ptid=2351276]8#[/url] 格拉底

少點悟性都混不了尼度,更吾使講同電信公司的賺錢智襄鬥了…謝謝

純粹好奇
卡巴啲帖 close 晒啦?
版主有無考慮啲舊帖解返鎖
唔洗等人下下問少少嘢又開個新帖